Intradevar nu am nimic scris in acest sens. Insa pot dovedi plata comisioanelor pana la un moment dat. Calculele comisioanelor erau trimisepe email de catre conducerea societatii iar banii erau virati intr-un cont de card deschis de societatea respectiva odata cu salariul. Intelegerea, desi verbala, era clara. Toate contractelke derulate de mine erau comisionate cu un procent din profit.Timp de 3 ani s-au platit relativ regulat asa cum v-am expus mai sus. Problema a aparut in cadrul unui contract de valoare foarte mare in care si profitul si implicit comisionul erau deasemenea f mari. Dupa ce au taraganat o perioada plata comisionului pentru platile partiale din contract am hotarat sa-mi dau demisia, Pentru a ma convinge sa raman totusi in firma (interesul era mare intrucat daca plecam eu atunci riscau sa nu finalizeze contractul) am ajuns la intelegerea cu fila cec, urmand sa-mi deschid eu un PFA si sa incheiem un contract...lucru care nu s-a intamplat. Dupa cum v-am spus in postarea anterioara cecul a stat la mine mai mult de 1 an. Daca il furam nu sesizau acest lucru timp de un an? Cecul a fost completat de mine cu data scadenta si contul. restul datelor fiind completate de emitent.
In urma unei intelegeri nescrise firma x elibereaza catre o persoana fizica ( eu) o fila cec in alb, doar semnata, ca garantie pentru comisioanele ce urmau a fi primite in urma contractelor derulate de mine in beneficiul firmei x. Mentionez de asemenea ca eram angajat al firmei x cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Dupa mai bine de un an, intrucat firma respectiva nu mi-a achitat aceste comisioane, am prezentat fila cec la banca mea pentru decontare. Dupa 4 zile aflu ca fila cec a fost refuzata total la plata de banca firmei x pe motiv ca a fost declarata pierduta,furata,deteriorata. Dupa acest raspuns am facut unele sapaturi si am aflat ca fila cec a fost intradevar declarata ca fiind furata dar dupa data prezentarii la banca. Mai exact cecul a avut data scadenta pe 19.04.2010 (este si daata prezentarii la banca) si a fost declarata pierduta pe 20.04.2010 . Ba mai mult de atat am verificat firma x la CIP pe data de 23.04,2010 si este curata ca lacrima. CE MA SFATUITI SA FAC IN ACEST CAZ ??? AM VREO SANSA DACA MERG MAI DEPARTE? Mai precizez ca fila cec a stat la mine mai bine de un an fara sa o declare cineva pierduta si ca nu mai lucrez la firma respectiva din DECEMBRIE 2009.