avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Activitate Darksider09

Activitate Darksider09

Răspuns la discuția Casa de asigurari de sanatate
Eu pe 2004 am platit :5 mil 200 din care debit 2 mil 190 ,si majorari 3 mil
2005 am platit 6 mil din care debit 2 mil 580 si majorari 3 mil 420

Vi se pare corect cat am platit?
Răspuns la discuția Casa de asigurari de sanatate
Chiar nu stie nimeni?
Buna ziua am si eu o mica dilema in legatura cu calculul unei restante la casa de asigurari din anul 2004-2008.In acest an mi-a venit o citatie cum ca ar trebuii sa platesc 10 mil 500 fara penalizari.Stie cineva sa imi calculeze si mie cu penalizari cu tot?

Venit net 2004:2.625
Venit net 2005:2 mil 881
Venit net 2006:1 mil 446
Venit net 2007:987 de mii
Venit net 2008:-6741

Daca stie cineva cum pot calcula cu penalizari cu tot.
Răspuns la discuția Inselaciune
Din fericire am scapat si fara dosar si fara amenda. Multumesc pentru timpul acordat
Nu am avut nici dosar penal nici nu am patit nimic :D oricum multumesc frumos pentru raspuns.
Dar daca partea vatamata nu se prezinta in instanta ? Si nu depune marturie?
Ai de capu meu in ce *** m-am bagat ..

Deci din cate am inteles nu am cum sa scap fara dosar penal?
Eu sper sa rezolv treaba cu offiteru cand ma duc luni la Dragasani :-w sper sa nu se ajunga la procurori si alte cele eu nu am fost in sectia de politie in viata mea si daia nu prea stiu aici cum se procedeaza.Dar totusi am 16 ani ce inchisoare sa fac? macar advertisment?
Macar o amenda da sa nu fie penela ca nu pot da la politie daca e penala :-w doamne asa e cand nu gandesti cine ma pus pe mine ..

Sau advertisment pot primii? nu am cazier si nici nu am mai facut asa ceva in viata mea .. ?
Discuție Inselaciune
Buna ziua,am si eu o problema eu in urma cu 1 sapt am facut un schimb de telefoane pe internet eu i-am dat unui tip un telefon si 1 mil 500 si el trebuia sa imi dea un telefon dar el nu mi-a dat telefonul. EU am zis asta e dar ce mi-a trecut mie prin cap ia sa dau si eu o teapa macar sa recuperez banii .Dupa 1 zi suna politia criminalistica sa ii spuna lu tata ca am dat teapa si sa vin eu in Dragasani unde sunt sute de Km distanta fata de mine. Eu am 16 ani si vreau sa dau la politia cand termin liceu din aceasta cauza imi pot face dosar penal ?.....aa si am vorbit cu tipul care a fost la politie el mi-a spus ca nu a facut reclamatie doar a fost la politie si tipul acela sa ocupat de tot ? atunci daca nu am reclamatie de ce mai sunt anchetat?