avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Activitate clau&marius

Activitate clau&marius

Răspuns la discuția Antecontract
Titlul de proprietate este pt tot blocul, urmand ca in urmatoarele luni sa faca dezmembrarea lui dpdv funciar. Propietarul vrea sa facem un antecontract intrucat deocamdata nu pot fi gata toate actele (cadastrul si intabularea) - cladirea nu este dezmembrata inca pe apartamente/ garsoniere.
Discuție Antecontract
Buna,

Sunt Claudia si am nevoie de ajutorul vostru intr-o prb de vanzare-cumparare: doresc sa cumpar doua camere (fara instalatie electrica, santiara,etc - doar zidurile) dintr-un vechi camin al Petrom-ului.

Actualul proprietar spune ca deocamdata nu putem face un contract de vanzare-cumparare intrucat nu este gata cadastrul si intabularea - mi s-a spus faptul ca acel camin tb "dezmembrat" din punct de vedere funciar astfel incat fiecare camera sa se poate vinde separat. Prin urmare solutia propusa este un antecontract de vanzare-cumparare. Cum pot face astfel incat sa nu raman cu banii dati si fara casa?

Este intr-adevar o solutie acest antecontract?

Tin sa mentionez ca amenajarile ulterioare le vom face eu si prietenul meu, insa ne intereseaza daca in cele din urma vom putea cumpara camerele acelea (zidurile :).

Mersi frumos,
Claudia.