avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate ramona.vasile

Activitate ramona.vasile

Răspuns la discuția proces de revendicare imobiliara
Pt a-mi angaja un expert consilier ,va trebui sa anunt instanta sau pe expertul desemnat de instanta (nu stiu cat de ok vor decurge lucrurile avand in vedere ca reclamanta este secretara primarului si stim cum merg treburile la noi in tara................),expertiza va avea loc peste cateva zile ?
Răspuns la discuția proces de revendicare imobiliara
Mama mea este proprietara , se poate lua in calcul modificarea hotarelor chiar daca noi nu am modificat nimic ,avem foarte multi martori care pot declara lucrul acesta?
Buna seara,

Ma aflu in urmatoarea situatie :am primit o citatie de la vecini prin care ma anuntau ca m-au dat in judecata pt aproximativ 40m patrati,le-a iesit la masuratoare cu 40 de metri mai putin ,terenul lor este pe colt avand iesire la strada pe 2 laturi.
In acte noi figuram cu 300 de metri patrati, dar masurati si intabulati 281 m2.Ideea este ca in actul de vanzare cumparare din 1936 terenul are 6 m latime pe 50 m lungime dar in realitate dimensiunile variaza intre 5.24-6.90m latime si 43-44 m lungime .Pot exista probleme in proces avand in vedere ca dimensiunile nu corespund cu actul de vanzare cumparare ,terenul nu a putut fi modificat fiind inconjurat de casele vecinilor aflate pe hotar?
Si mai am o problema ,citatia respectiva este pe un nume gresit ,diferit de al proprietarei, corespunde doar adresa ,cum anume trebuie sa procedez?
Pot angaja si eu un expert de consiliere avand in vedere ca se va face o expertiza topo ?
Multumesc frumos,
Ramona Vasile
Răspuns la discuția cadastru
Am inteles ,multumesc frumos.

Mai am o intrebare,se poate anula cadastrul si intabularea facuta conform actelor?
Discuție cadastru
Buna seara!
Am nevoie de cateva informatii privitoare la un cadastru.
Mama detine un act de vanzare cumparare pe un teren cu suprafata de 300 de metri patrati,dar la cadastru masuratorile au iesit cu 20 de metri mai putin,vecinul care are proprietatea la hotar cu a mamei mele are in acte 270 de metri patrati dar masurata suprafata este mai mica,am inteles ca va deschide proces cu pt recuperarea suprafetei respective in ideea ca noi am fi mutat gardul (lucru neadevarat) .Avand in vedere ca avem acte pe suprafata pe care o detinem si este facut si cadastru poate avea castig de cauza in instanta?
Multumesc frumos ,sper ca m-am facut inteleasa.