avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters142623

Activitate ContSters142623

Răspuns la discuția Marca inregistrata
Numele respectiv de scena a fost acordat interpretului de catre impresar la semnarea unui contract exclusiv de impresariat & management artistic.
Răspuns la discuția Marca inregistrata
Numele inregistrat este numele de scena, dar artista il foloseste mai nou insotit si de numele de familie.
Buna ziua,
Sunt detinatorul exclusiv al unei marci inregistrate la OSIM - un artist cu care am lucrat si cu care s-a incheiat contractul de exclusivitate; am instiintat persoana respectiva printr-o notificare scrisa despre faptul ca marca pe care o foloseste imi apartine - a semnat de luare la cunostinta si, conform notificarii, in termen de 5 zile trebuia sa-mi trimita o adresa oficiala prin care sa-mi spuna ce masuri a luat in acest sens. Au trecut aceste 5 zile si artistul continua sa foloseasca numele: pagina de facebook, adresa de e-mail, nume pe afise. Care este pasul pe care-l pot face imediat? Precizez ca artistul este din Rep Moldova si nici macar adresa oficiala nu i-o cunosc. La politia pentru straini este foarte probabil sa figureze cu o alta adresa. Va multumesc.