avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Activitate ng314

Activitate ng314

Am polita casco la Astra. Am un dosar depus la ei din data de 18.02.2010. Am contactat inspectorul la o saptamana dupa depunere si mi-a spus ca este complet si nu mai e nevoie de alte acte. Dupa cele 30 de zile termen de plata din contract am incercat sa contactez compania pentru relatii. Nu mai raspund la telefon inspector 0756095534 Andrei Marina andrei.marina@astrasig.ro si nici la 0374101247 38 41 46 43.
Intrebarea mea este ce pot sa fac sa imi recuperez banii si ce penalitati pot cere pentru intarziere?

Am cumparat in 2008 un apartament in Cartierul Latin, Bragadiru/Ilfov, exact la iesirea din Bucuresti.
M-am mutat abia in 2009 din cauza dezvoltatorului care se eschiva sa execute anumite reparatii.
In februarie 2010 vecinul de deasupra m-a inundat. A durat paroape o luna sa se descopere cauza inundatiei din cauza vecinului care nu era acasa decat seara tarziu si a firmei de instalatii care nu avea muncitori tot timpul in zona. Dupa oprirea inundatiei nu am avut timp sa ma ocup de reparatii. Saptamana trecuta vecinul m-a inundat din nou exact cand aveam echipa de zugravi in apartament. Nu am putut sa inchiei lucrarea si veinul refuza sa se ocupe de executarea reparatiilor asa ca am chemat eu executantul la mine sa ii arat ce s-a intamplat.

As dori sa stiu care este calea de urmat pentru a "stimula" vecinul sa stea acasa si sa lase muncitorii sa execute lucrarile.

Din cate am citit pe forum as putea sa fac reclamaitie la Politie pentru distrudere (tavanul si peretii unei bai sunt complet distrusi - 1500 lei reparatia) si sa descriu si acolo nesimtirea vecinului. Sau as putea sa il dau in judecat pentru obligatia de a face si pentru daune morale.

Astept sfaturi despre cea mai eficienta metoda de a-mi rezolva problema.
Va multumesc anticipat!