nu stiu unde as putea sa ma interesez mai amanuntit. astazi mi se termina concediu medical si voiam sa stiu dak mai are rost sa mil prelungesc sau o fac degeaba. pana maine dimineata ar trebui sa stiu exact ce sa fac si sunteti ultimele persoane de la care as putea afla ce am de facut.
am citit adresa trimisa de dumneavoastra... acolo apare asa cum stiam si inainte ca leonardo este in insolventa... deci pot fi data afara din cm chiar daca sunt singura persoana din magazinul nostru care va fi data afara?... si fara sa mi se dea nici un fel de explicatie in functie de ce anume sa ales? va rog sa imi raspundeti la aceste 2 intrebari. multumesc anticipat
da...am fost anuntata...de una dintre sefele mele directe...si din ziua urmatoare am intrat in cm. Deci nu au dreptul sa ma dea afara in timpul concediului medical?... si nu este vorba despre insolventa(asa cum se spune peste tot pe internet si la tv) daca nu isi da toti angajatii afara?... si inca o intrebare-ar trebui sa mi se spuna de ce am fost aleasa eu pt concediere(fiind una dintre cele mai vechi angajate doar k din cate am inteles este vorba ca sunt singura care nu am copii si nu am rate in banca)
da... mai raman angajati. este vorba despre firma leonardo... (se fac restrictionari de personal- voi fi singura persoana din magazinul nostru data afara)
Ar trebui normal sa mi se ofere o explicatie de ce sunt eu data afara?... si eventual nu alta persoana?... Sau ma pot da afara fara sa mi se dea nici o explicatie?
Buna ziua... as avea o intrebare... Sunt in concediu medical iar firma este in insolventa (sc leonardo srl) au dreptul sa ma dea afara inainte ca eu sa ma intorc din concediu medical?.. relatez ca inca nu am primit nici un preaviz