avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Activitate Alexiaa

Activitate Alexiaa

Răspuns la discuția pensie alimentara
va multumesc mult pentru informatii :)
Răspuns la discuția pensie alimentara
da sunt la facultate am 21 de ani anul viitor termin. eu sunt manichiurista imi place mult e un hobby ptr mine sa fac unghii cu gel si am mai facut acasa dar deja am pierdut o gramada de oferte de a merge la salon si acum iarasi am primit o oferta si mi-ar place foarte mult sa lucrez la un salon dar .. nu stiu daca persoana care vrea sa merg la ea la salon este de acord sa se riste sa ma tina de exemplu fara carte de munca. eu de aia as vrea sa stiu daca nu mai exista si alte modalitati de a lucra la un salon .. si cred ca problema nu este daca afla tatal eu cred k in momentul in care m-as angaja ar afla statul si nu mi-ar mai da pensia alimentara nu stiu ce sa zic nu ma pricep de aia va cer sfatul daca m-ati putea lamuri. va multumesc ptr raspunsuri
as vrea foarte mult sa imi raspuna o persoana care este in tema cu treaba asta .. parintii mei sunt divortati, eu iau pensie alimentara de la tatal meu( pensie destul de mare) as vrea sa ma angajez dar vreau sa stiu daca ar exista o modalitate sa fac cumva fara sa pierd pensia alimentara... va multumesc