Ieri in timp ce circulam cu masina am facut o explozie de cauciuc si m-am urcat pe o bordura.... a facut pana si.... ceva daune pe la masina.... In timp ce eu schimbam roata s-a apropiat niste agenti de la circulatie si m-au pus sa suflu in fiola, a iesit o alcoolemie de 0.31 desi in momentul acela eu nu eram la volan.... si dansii nu au martori ca eu as fi condus automobilul.
Problema e ca am nevoie de permis la fel de mult ca si de aier ca sa pot munci...
Acum m-am gandit sa contest PV intocmit de agent, pt ca:
1 numele si functia dansului sunt indescifrabile;
2 cnp-ul meu este mai mult sau ma putin corect in sesul in care cifra 9 (care apare de 2 ori in cnp-ul meu) seamana mai mult cu 5
3 articolele la care se incadreaza fapta mea sunt greu de descifrat
4 la alte mentiuni a scris dansul cu mana lui "recunosc cele conesmnate" fara sa fiu intrebat daca am ceva de mentionat (lucru pe care cred ca ar fi greu sa-l demonstrez in instanta
Multumesc mult pt.amabilitate, mai am o singura intrebare; aveti ideie cand pot sa-mi recuerez permisul? pt ca din cele scrise in hotatrare nu reiese nimic legat de acest aspect.
Condamnă pe inculpatul ......... , la -6(şase) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80g/l alcool pur în sânge prev şi ped de art. 87 al.1 din OUG 195/2002, cu art.74 lit. a şi c c.pen rap.la art. 76 lit. d c.p.p. Interzice inculpatului dreptul prev de art. 64 lit. A teza 2 în condiţiile şi pe durata prev de art. 71 c.pen În baza art. 81,82 c.pen şi art. 71 al.5 c.pen dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei principale şi a pedepsei accesorii pe o perioadă de 2 ani şi 6 luni reprezentând termen de încercare. În baza art. 359c.p.pen atrage atenţia inculpatului asupra disp. Art. 83 c.pen. În baza art. 191 c.p.pen obligă inculpatul la plata sumei de 430 lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat. Cu apel în 10 zile de la pronunţare . Pronunţată în şedinţă publică azi 1â 26.04.2010.