avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Activitate carlagrigoras

Activitate carlagrigoras

buna ziua,
Mama e decedata de 11 ani,la un an de la decesul ei s-a facut succesiunea :tata are 50% ,soramea 25% ,eu 25%(eu fiind minora in acel moment,partea mea a semnato sora mamei care imi devenise tutore).am aflat ca tata nu mai plateste florisalul si impozitul pe apartament de ani buni astfel ca i s-a acumulat datorii de aprox 3300lei.suntem obligati sa platim eu cu soramea 50%din aceste datorii chiar daca ea nu a mai locuit in imobil de 8 ani si eu de 4 ani?
pot sa-mi trec ca sediul PFA-lui sa fie apartamentul parintilor avand in vedere ca este deja sediul unei florarii(interprindere individualizata) pe care o detin ei?daca e in regula si pe viitor parintii vand apartamentul, trebuie sa-mi refac toate actele pentru schimbarea adresei sediului?
bun, si in cazul meu ce imi recomandati?PFA sau Interprindere Individuala?
buna,doresc sa-mi inchiriez un spatiu intr-un salon pentru a presta servicii de manichiura-pedichiura, astfel mi se recomanda sa-mi deschid un PFA si sa-mi platesc eu cartea de munca.Intrebarea mea:va trebui sa platesc pt. sanatate,casa de pensie si somajul atat pentru PFA cat si cartea de munca?si ce procente?