multumesc pentru raspunsuri, dar din cate stiu parintii nu s-au despartit in conditii tocmai bune acum 15 ani si nu stiu daca tatal nu ar avea ceva pretentii financiare sau de alta natura............. In cazul in care unul dintre cei doi parinti decedeaza, ce se poate intimpla???????
As dori sa cunosc ce se mai poate face pentru a dobandi dreptul asupra unui imobil in urmatoarea speta:
Parintii mei au fost casatoriti, au divortat, ei avand un apartament pe care este titular mama. Acesta a fost obtinut prin repartitie de la stat cu plata in rate. Pana la efectuarea partajului , mama invatata de o persoana de "bine" a achitat restul de plata din valoarea apartamentului, acesta nemaifacand obiectul partajului.partajul a fost incheiat, impartindu-se bunurile din el, eu fiind minora am ramas impreuna cu mama in apartament, tatal s-a recasatorit ( nu a avut alti urmasi) dupa care a divortat si de cea de a 2-a . Ne-am lovit de aceasta problema cand am incercat sa vindem si sa ne mutam , apartamentul figurind la impozit la primarie pe numele mamei dar si al tatalui.Mentionez ca mama nu s-a recasatorit, eu locuind cu sotul meu impreuna cu aceasta. VA MULTUMESC DIN SUFLET#-o