eu nu prea ma pricep. deci in functie d esituatia expusa as dori sa stiu daca am sanse sau nu sa primesc o suma satisfacatoare. Bineinteles ca sotul meu o s a sustina ca i s a adus un prejudiciu moral prin faptul ca i s atraficat identitatea, i s aa dus o grava atingere atributului personalitatii, dreptului la o identitate propie, deasemenea el este inscris in baza d edate a rauplatnicilor si nu mai poate lua credtit la banca, deasemenea familia a fost ingrijorata pentru el cum se va sfarsii acest proces, el s a panicat cand a auziut ca are un credit la banca pe care stia ca nu l a contractat si mai avea si el 3 credite.Eu ma gandesc ca toate astea sunt motive temeinice nu pentru acordarea unor daune morale. Apelam la experienta d-voastra in domeniu pentru a mi spune daca v ati mai intalnit cu astfel d ecazuri si ce solutie s adat. sau daca puteti s ami recomandati un site ceva cu jurisprudenta. multumesc
As dori sa intreb si eu ceva. In urma cu un an , in timp ce lucra ca si ofiter la o unitate militara, sotului meu i s a sustras buletinul si un coleg de servici a contractat un credit pe numele sotului meu, semnand in fals unele acte. in moment acel on impreuna cu complicele lui este cercetat penal pentru inselaciune. iPrejudiciul a fost recuperat d ecatre banca, iar sotul meu nu a suferit vre un prejudiciu material. In cazul asta sotul meu se poate constituii parte civila cerand daune morale? si cam ce suma ar putea obtine?