va multumesc mult pentru raspuns.
dar motivul pe care l-am explicat mai sus cel pentru care se face aceasta cercetare disciplinara este intemeiat? tinand cont ca asa cum am mai spus targhetele trebuie axexate la contractul individual de munca odata la 6 luni si nu trimise pe mail. nu cumva din aceste considerente aceasta cercetare nu isi are rostul pentru ca ei au incalcat fisa postului si prin urmare nu au dreptul sa ceara aceasta cercetare?
Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta si pe mine cu o problema. Angajatoarul la care lucrez acum a dispus o cercetare disciplinara, presupusul motiv este acela ca timp de trei zile concecutiv nu am incheiat abonamente.Mentionez ca angajatorul la care lucrez este un partener al unei firme de telefonie mobila si lunar avem stabilit un target pe abonamentele de voce, insa acest target se stabileste la nivel de magazin si nu la nivel de angajat. Insa conform fisei postului aceste targete se stabilesc o data la 6 luni prin anexe la contractul individual de munca, doar ca noi le primim lunar print-un simplu mail.
As dori sa stiu cat de legala este aceasta cercetare disiplinara pe motivul mentionat mai sus si daca este obligatoriu ca aceasta cercetare se se faca la sediu social al angajatorului care este in Bucuresti, punctul de lucru fiind in Cluj, sau daca pot sa fac o cerere prin care sa solicit ca cercetarea sa se faca in cluj. Iar in cazul in care totusi trebuie sa ma prezint in Bucuresti este posibil ca toate costurile de deplasare sa fie suportate de catre angajator.