avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Activitate pop alexandra

Activitate pop alexandra

Răspuns la discuția Inselaciune
buna ziua tuturor.. am fost astazi la proces dar avocatul din oficiu mi-a spus k sa cer o amanare pentru a-mi putea angaja eu un aparator! s-a amanat procesul pe data de 23 iunie! avocatul mi-a spus k sa trag cat pot de mult de proces si knd avem din nou termen sa spun ca nu am reusit sa imi angajez un aparator si raman cu cel din oficiu!
voi ce parere aveti? multumesc frumos pentru raspunsuri
la fel familia cat si cei care au dat banii pe contractele de sponsorizare nu au pretentii si nici macar banii inapoi!
buna ziua vreau si eu sa va rog ceva... in 26 luna aceasta am procesul de care va povesteam. am si eu o nelamurire va rog. la dosar si pe cand e data procesului scrie Materia juridică: Penal Stadiu procesual: Fond
ce inseamna de fapt acestea?? si inca ceva... daca doamne fereste zice k sa fac puscarie ma inchide pe loc??? adica de la tribunal ma vor tot duce la inchisoare??? astept un raspuns va rog cat de repede!
poi sincer sa va spun.. sotul meu a plecat in urma cu 2 saptamani in strainatate k sa isi caute loc de munca si eu sunt acasa cu bebelusul (are 5 luni) de maternitate nu beneficiez. am numai 200 ron alocatia si stau si in chirie! sotul meu aici a fost angajat la o firma de tamplarie dar cu 2 ore pe zi si salarul in cartea de munca era de 180 ron!
:((
sunt din baia mare... unde ma pot adresa pt ami lua un avocat din oficiu? dar acesta va face ceva in favoarea mea sau e numai asa??? ma intelegeti la ce ma refer.. ma va apara sau numai cat va fi in sala si atat? sau daca trebuie sa imi iau un avocat cam cat ma costa? va multumesc
rechizitoriul procurorului...imi puteti spune va rog ce inseamna de fapt asta?? nu am cazier nu am alte condamnari nimic... si problema este asa... la cererea unei doamne am strans acesti bani dupa care i-am inmanat 2800 ron angajatului ei, dar problema este k eu am discutat cu ea numai pe internet nu am vazuto si fatza in fatza si nu pot demonstra cu absolut nimic ceea ce am zis si am facut. eu sunt singura care sunt acuzata! dar totusi regret faptele si am zis ca daca ar fi asa as returna eu banii aceea dar nu am deloc bani pt k nu provin dintro familie cu bani! si chiar si asa sa imi platesc un avocat mie foarte greu ca nu am! va multumesc
Discuție Inselaciune
buna seara. ma numesc alexandra pop si as dori sa va cer parerea intr-o problema si vas ruga din tot sufletul sa imi raspundeti cat de curand... in 26 mai ac sunt citata la tribunal in calitate de inculpat in proces pentru fond-inselaciunea art 215 c.p sunt majora am 20 ani si cand faptele sau intamplat in iulie 2008! am un copilas mic de 5 luni! intrebarea mea este cam ce sentinta mi se da? este posibila inchisoarea?? va implor sa imi raspundeti!
va spun pe scurt ce sa intamplat... la rugamintea unei persoane am strans suma de 3000 lei prin contracte de sponsorizare dar folosind un nume fals... familia de la care am primit actele doveditoare de boala fetitei lor mau reclamat la politie ca din acei bani eu nu leam dat nimic! absolut toti de la care am strans bani nu au cerut despagubiri si nu vor banii inapoi! ce sentinta credeti ca va fi? va implor un raspuns