buna seara. ma numesc alexandra pop si as dori sa va cer parerea intr-o problema si vas ruga din tot sufletul sa imi raspundeti cat de curand... in 26 mai ac sunt citata la tribunal in calitate de inculpat in proces pentru fond-inselaciunea art 215 c.p sunt majora am 20 ani si cand faptele sau intamplat in iulie 2008! am un copilas mic de 5 luni! intrebarea mea este cam ce sentinta mi se da? este posibila inchisoarea?? va implor sa imi raspundeti!
va spun pe scurt ce sa intamplat... la rugamintea unei persoane am strans suma de 3000 lei prin contracte de sponsorizare dar folosind un nume fals... familia de la care am primit actele doveditoare de boala fetitei lor mau reclamat la politie ca din acei bani eu nu leam dat nimic! absolut toti de la care am strans bani nu au cerut despagubiri si nu vor banii inapoi! ce sentinta credeti ca va fi? va implor un raspuns
E greu de precizat ce pedapsa veti primi..., insa daca nu aveti cazier este posibil sa primiti o pedeapsa cu suspendare,,,,,Depinde de multe aspecte....daca se va putea proba infractiunea de inselaciune......
Trebuie vazut dosarul si rechizitoriul procurorului in urma cercetarii .....
rechizitoriul procurorului...imi puteti spune va rog ce inseamna de fapt asta?? nu am cazier nu am alte condamnari nimic... si problema este asa... la cererea unei doamne am strans acesti bani dupa care i-am inmanat 2800 ron angajatului ei, dar problema este k eu am discutat cu ea numai pe internet nu am vazuto si fatza in fatza si nu pot demonstra cu absolut nimic ceea ce am zis si am facut. eu sunt singura care sunt acuzata! dar totusi regret faptele si am zis ca daca ar fi asa as returna eu banii aceea dar nu am deloc bani pt k nu provin dintro familie cu bani! si chiar si asa sa imi platesc un avocat mie foarte greu ca nu am! va multumesc
Proces penal
Danut81
In proces penal eu find inculpatu (acuzat pentru omor din culpa) pot sa imputernicesc pe sotia sa merga in locul meu daca eu nu pot? Sau poate sa ma apere ... (vezi toată discuția)