Multumesc pentru raspunsuri!
Daca va rog nu ma puteti ajuta cu un articol din legea, pe care pot apela cand vreu sa renunt participarea la proces?
Multumesc incodata!
Foarte interesant eu sunt vatamata si pe mine ma complica legea. Imi pare rau ca am mers la politie, ca valoarea obiectului nu a fost mai mult decat cateva sute de lei si acum sa umblu la judecata - si sa mai chem si un avocat? care costa mai mult decat paguba - in ce tara traim - azta e adevarul? Si poate ca in sfarsit ma amendeaza pe mine - azta ne mai lipseste!
Un fragment din citatie:
" in calitate de vatamata, in proces cu X Y in calitate de inculpat, si altii pentru Fond - furtul calificat (art.209 C.p.). Avand in vedere ca in proces sun mai multi reclamanti si/sau parati, sunteti obligat ca, pana la termenul stabilit pentru judecata sau intampinarea, sa indicati: a) un mandatar sa va reprezinte si sa primeasca actele procedura; b) adresa domiciului sau, dupa caz, sediul acestuia; c) sa depuna dovada mandatului".
Nu inteleg - pe cine trebuie sa chem - pe un mandatar, si de ce sunt obligat?
Eu nu am facut absolut nimic, un "nenorocit" a furat ceva de la mine pe care a gasit politia - am primit inapoi si am stabilit la politie ca nu am alte pretententii fa de X Y.
Atunci de ce ma cheama la judecata - ce trebuie sa fac?
Multumesc raspunsul!