avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Activitate nickollicy

Activitate nickollicy

buna ziua !
vin in atentia dvstra cu urmatoarea problema:
in anul 2008 a decedat unchiul meu ( nu a avut copii,in schimb multi nepoti ) singura mostenitoare a proprietatilor sale ramananad bunica -sora defunctului (conform legii-dupa parinti ) dar, pe respectivele au pus stapanire niste nepoti sustinand ei a fi mostenitori de drept.
cu mic cu mare, sau mutat pe terenul aferent bunici, respectiv a tuturor nepotilor. Cum ii putem da afara de acolo? putem dezbate mostenirea tinand cont ca sunt bunurile strabunicilor, iar singura mostenitoare este in viata?
Discuție legea 31/1991
procedura pe care o urmeaza lichidatorul judiciar cand primeste o numire de la ONRC (notificari.....pasii aferenti ), daca societatea are bunuri ce se intampla(notificari catre cine- insolventa, trece pe 85 sau nu?)
ori daca societatea nu are bunuri( ce se intampla ).
va rog ...urgenta raspuns!!!!!!!!!!#-o:sorry:
va multumesc anticipat !
Răspuns la discuția ajutor TEZA DOCTORALA
:) multumesc, nici nu ma asteptam sa primesc vreun raspuns.....
problema este ca teza o voi sustine in republica moldova, biblografie nu mi s-a dat, cert este ca iau legatura cu indrumatorul destul de rar, in fine, trebuie sa ma descurc singura.....
si nu stiu de unde sa o iau si cu ce sa ma apuc.....
asadar orice mana de ajutor imi este de folos....
sunt constienta ca este destul de greu, dar nu imposibil.....
buna ziua!
as avea nevoie de ajutor in incropirea unei teze doctorale in drept cu denumirea:
"BAZELE LEGALE ALE POLITICII STATULUI IN DOMENIUL OCROTIRII JUDECATORESTI A DREPTURILOR SI LIBERTATILOR OMULUI"
m-ar interesa in mod special de unde pot procura materiale...
unde pot publica articole si in ce conditii...:sorry:

orice mana de ajutor este binevenita....
va multumesc anticipat!