avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept la mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept la mostenire

buna ziua !
vin in atentia dvstra cu urmatoarea problema:
in anul 2008 a decedat unchiul meu ( nu a avut copii,in schimb multi nepoti ) singura mostenitoare a proprietatilor sale ramananad bunica -sora defunctului (conform legii-dupa parinti ) dar, pe respectivele au pus stapanire niste nepoti sustinand ei a fi mostenitori de drept.
cu mic cu mare, sau mutat pe terenul aferent bunici, respectiv a tuturor nepotilor. Cum ii putem da afara de acolo? putem dezbate mostenirea tinand cont ca sunt bunurile strabunicilor, iar singura mostenitoare este in viata?
Deschideti succesiunea la notariat cu actele de stare civila, relatati gradul de rudenie dintre defunct , nepoti etc si veti obtine certificatul de mostenitor. Nu ati specificat ce fel de nepoti sunt ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire ruda indepartata gabiK71 gabiK71 buna ziua As avea o intrebare in legatura cu mostenirea unei garsoniere.Mi-a murit un unchi(de fapt un nepot a bunicii mele,mama lui si bunica mea erau ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune vin și eu cu o întrebare ce tine de succesiune. ... m50maria m50maria Dezbatere succesiune Vin și eu cu o întrebare ce tine de succesiune. Un văr a murit, unic fiu la părinți, necăsătorit , fără copii. Mama sa a avut 5 ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire andreea.d andreea.d Buna ziua. Va scriu in legatura cu o problema legata de mostenirea unchiului meu care a decedat in urma cu aproximativ o luna din pricina cancerului ... (vezi toată discuția)