cand i-am spus ca nu imi convine expertiza,mi-a spus ca face obiectiunii,dar nu a depus nimic ,in afara de o cerere reconventionala care i-a fost respinsa in tot
avocata nu are birou.eu nu sunt suparata ca a pierdut,sunt suparata ca atuci cand s-a facut expertiza i-am spus ca nu imi convine ,iar ia nu a depus obiectiunii,si in primul rand a ascuns date din dosar ,pentruca s-a pronuntat sentinta eu nu am aflat de la dansa,cu totul ca am sunat-o mereu.
nu m-am prezentat la infatisari pentr-u ca este un proces banal si nu am timp sa stau prin judecatorii,si de aceeq mi-am luat "un reprezentat".
mi s-a introdus la judecatorie o actiune de partaj succesoral,din motive personale mi-am luat un avocat sa ma reprezinte,pastrand legatura cu avocatul la telefon.
Facandu-se expertiza la un teren i-am spus ca nu imi convine,acesta nu a depus obiectiunii,singurul lucru care la facut a depus o cerere reconventionala care ia fost respinsa in tot(judecatorul are voie sa respinga cererea reconventionala in tot,aceasta nu inseamna ca respinge imparteala?).instanta s-a pronuntat de o saptamana ,iar eu am aflat de la partea adversa(reclamante).Avocata nu imi raspunde la telefon,si nu mi-a dat nici dosarul.
vreau sa depun o reclamatie impotriva sa,dar cum?