Din ce inteleg eu ..aceasta perioada in care semnez conventia civila de prestari servicii constituie de asemenea perioada in care eu realizez venituri si pot beneficia de CCC.Pentru concediu de maternitate ce perioada trebuie sa cotizez la sanatate?Va multumesc,sper ca nu v-am deranjat prea tare si cu aceasta concluzie pe care v-am rugat sa ma ajutati sa mi-o definitivez.
Va rog mult daca puteti sa ma ajutiati si pe mine.Am lucrat timp de 3 ani la o firma cu carte de munca,am incetat activitatea pe 29.04.2010.(cu acordul partilor).Voi semna pe 3.05.2010 la o alta firma conventie civila(se va plati doar impozitul pe venit,din cate stiu eu) pentru 2 luni, urmand ca apoi sa semnez contract de munca.Intrebarea mea este daca afecteaza aceste 2 luni posibilitatea mea de a ramane oricand insarcinata si de a putea beneficia de prenatal dar si de concediul de crestere copil pana la 2 ani.Daca puteti sa imi spuneti de cand as putea sa raman insarcinata fara sa fie vreo problema.Va multumesc mult ,sper ca imi raspundeti sa pot si eu sti daca ar trebui sa mai fac altceva,deoarece imi doresc foarte mult un copil,incerc de ceva timp.Multumesc!!!