inca nu am depus dosarul la tribunalul din brasov. Avocatul vrea maine dimineata sa depuna dosarul la brasov pentru tulcea, am inteles ca el se trimite prin posta foarte bine dar nu vreau sa stamutez nici o cauza ci doar el spune ca se poate trimite acest dosar de la o judecatorie la alta fara a mai face noi drumul. Este clar si am inteles ca nu se prea poate>>>>dar va multumesc din suflet pentru timpul acordat si totusi daca as da un telefon dimineata la tribunal sa intreb as face rau?
va inteleg foarte bine si multumesc pentru raspunsul acordat. Problema este ca actiunea s-a facut la brasov,este vorba de un teren din delta dunarii, si avocatul meu mi-a spus ca nu are rost sa mergem pana la tulcea ca poate sa-l trimita de la brasov fara a ne deplasa noi si ca 15 milioane costa taxa la tribunal la tulcea, eu nu vorbesc de onorariu, este vorba de 7000 m2 de teren si nu inteleg de ce costa asa de mult? Intrebarea este daca se poate trimite dosarul de la brasov la tulceafara sa mai batem noi drumul pana acolo
nu doresc sa stramutez cauza avocatul spune ca se poate trimite dosarul prin grefa la alt tribunal fara sa te deplasezi pana acolo si trebuie sa platim 15 milioane taxa de tribunal de la tulcea, el vrea sa trimita dosarul de la brasov la tribunalul tulcea fafa a ne mai deplasa noi si sa ne trimita tribunalul tulcea citatie cand sa ne prezentam la instanta
va rog sa-mi raspundeti daca puteti am un dosar in brasov si vreau sa-l trimit la judecatoria din tulcea fara ca avocatul meu sa se mai deplaseze pana acolo. el zice ca se poate dar mi-a cerut 15 milione lei vechi pentru taxa judecatorie tulcea. Atat de mult costa taxa asta, sau avocatul meu este un sarlatan, va rog din suflet sa-mi raspundeti urgent , dosarul este de proces civil