avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Activitate ioska1987

Activitate ioska1987

pe banda respectiva nu se afla nici un cedeaza trecerea,doar venind de pe drumul mormal cu doua benzi pe sens la un moment dat pe prima banda erau niste sageti care te indemnau sa mergi pe banda de langa ax,urmand pe prima banda sa apara un marcaj hasurat cu linii oblice si linia continua care desparte benzile,si nu ezista nici un indicator pe acea banda hasurata ca poti trece peste ea pentru a vira la dreapta de aceea m-am incadrat pe banda de langa ax pentru a vira prima fiind marcata banuiesc ca era interzis sa circuli pe danda hasurata nu?deci cine a fost vinovat? eu am respectat marcajul,celalalt intrand pe banda hasurata,politia a zis ca eu ca nu m-am asigurat dar practic banda aceea era inafara spatiului de mers,asa ca eu m-am ales cu doua puncte luate si cu masina stramba,de asta vreau sa stiu ce sa fac?cine e vinovatul?sa atac procesul verbal?
nu,nu avea cedeaza trecerea era doar hasurata banda atat
da era in zona marcajului linii oblice,acolo s-a intamplat pacat ca nu pot publica si o schita a drumului si directia masinilor,sa vedeti exact ce sa intamplat,normal,vina mea a fost da nu m-am asigurat dar stiind ca in dreapta este acel spatiu si cun ne conduce sagetile banuiesc ca am fost prea sigur ca pe acolo nu va circula nimeni,asa cred si eu ca vina o avem amandoi,eu ca nu m-am asigurat si cealalta masina ca a patruns pe acel spatiu,atunci de ce agentul constatator m-a sanctionat doar pe mine?
deci erau doua benzi,pe prima banda aparea dor o sageata care indica schombarea directiei catre danda de langa ax,nu arata nimic ca poti merge inainte sau la dreapta peste acel marcaj,asa ca m-am incadrat pe banda de langa ax,urmand sa virez la dreapta,respectand obligatiile de semnalizare normal
ma aflam pe un drum european,cu doua benzi pe sens,circulam pe banda de langa acostament,apropiinduma de o localitate pe banda care circulam a aparut niste sageti care indicau schimbarea benzii urmate de un spatiu marcat////////,m.am incadrat pe banda de langa ax urmand sa virez la dreapta,cand an fost lovit de catre o masina care circula pe banda din dreapta pe acel spatiu,vreau sa stiu cine e vinovat de producere accidentului,politia m-a gasit pe mine vinovat ca nu m-am asigurat,