Iti raspund ca si eu am un caz asemanator cu al tau, tot acolo ajungem. Eu am fost la avocati dar nu am luat nici unul ca am dreput la recurs. bafta!
Daca e in familie e cu suspendare ca nu are ce chistiga nimeni de pe urma inchideri tale , statul acum nare bani pentru puscariasi nu mai are fonduri si credema mai bine iti da cu suspendare pentru reabilitare decat sa te inchida au mai fost cazuri asemanatoare, procurorul cred ca tia zis de bani de avocat daca ai mers la material fara avocat si tu ai zis ca nu prea ai, si el a zis ca se poate si fara daca nai fonduri. Parerea mea!
Si daca nu vrea pretenti materiale , el stie ca in proces civil nu chistiga si vrea pretenti penale cum ar fi: sa fac eu inchisoare, poate influeta judecatorul prin aceasta?
Avocat nu am, credeti ca o sa am din oficiu? Socru dupa accident a declarat ca nu are pretenti si dupa ce a stat la mine 3 saptamani a mers la politie si a schimbat declaratia , credeti ca ma ajutata daca zic la tribunal ca a fost internat la nebuni cu nevroza pitiatica si i-am dat si procuroarei hartie cu externarea lui credeti ca ma ajuta? Cheltuielile de imormantare lea suportat colegi decedatului si colegi sotiei si piatra de pe mormant, el ai foarte razbunator cu nu a divortat fiica lui de mine.
La multumesc . Daca imi puteti raspunde si aicea miar fi de mare folos.
Anul trecut a avut loc un accident, eu am condus am pierdut controlul volanului din cauza pneurilor si a ploi torentiale dar si a alcoolului in sange 0.90 in urma accidentului am intrat in coleziune cu o alta masina care se afla in sens invers, in urma impactului cumnatul meu a decedat, masina era a Lui dar El nu avea permis,acuma socru are pretenti penale, dar dupa accident nu a avut si dupa 3 saptamani si-a schimbat declaratia. Ce pretenti mar obliga Judecatorul sa i le dau?
Soacra nu are pretenti dar ei sunt divortati. El dorea sa divorteze fica lui de mine dar aceasta nu a divortat si el sa revoltat acuma. El este chemat in proces ca parte civila . Soacra poate sa ma ajute? Ma afecteaza la pedeapsa?
Eu sunt inculpat, cred ca nu mam pronuntat bine , vreau sa stiu ce poate face partea civila intrun proces penal, poate cere pretenti penale? cu decide judecatorul daca le merita?
Dar in calitate de inculpat?
In proces penal se pot cere pretenti materiale? Ce inseamna parte civila pentru Fond? La un proces penal pot sa imputernicesc pe cineva sa merga in locul meu? Daca nu ma prezint ce se intampla? In proces penal se prezinta si cel cu pretenti?