ba da am mers cu el in instanta,pentru ca noi l-am facut in primul rand pentru recunoasterea paternitatii ,iar in momentul in care l-am depus in instanta instanta a respins actiunea avand ca obiect"pronuntare hotarare privind accord de mediere pentru ca acesta nu poate face obiectul unui accord de mediere stabilirea paternitatii si pe cale de consecinta nici a unei hotarari de expedient eventual accordul poate fi calificat ca asa proba in dovedirea actiunii cu care instanta a fost investita"...apoi am mers si a recunoscut copil la notariat...dar despre pensia de intretinere nu am stiut ce trebuie sa fac in continuuare
buna ziua...sunt mamica unui baiat de 2 ani si jumatate, acum un an am incheiat un contract de mediere cu tatal acestuia,precizez ca nu am fost casatoriti, in care se precizeaza ca minorul se afla in incredinteaza spre crestere mie dar ca exercitam custodie comuna, plus ca el este obligat la plata unei pensii alimentare lunare in cuantunum de 100 ron, iar el nici pana in momentul de fata nu a achitat...as dorii sa stiu ce trebuie sa fac pentru a o obtine...este nevoie sa merg in instanta?sau ce demersuri trebuie sa fac? va multumesc anticipat
buna dimineata as dori sa stiu si eu daca pot beneficia de somaj daca am avut carte de munca la o firma pana in data de 01.11.2008,iar dupa pana la data de 25.05.2009 nu am lucrat,iar de la data de 25.05.2009 pana pe data de 04.05.2010 cand expira preavizul am lucrat la alta firma.....va multumesc