avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul la somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul la somaj

buna dimineata as dori sa stiu si eu daca pot beneficia de somaj daca am avut carte de munca la o firma pana in data de 01.11.2008,iar dupa pana la data de 25.05.2009 nu am lucrat,iar de la data de 25.05.2009 pana pe data de 04.05.2010 cand expira preavizul am lucrat la alta firma.....va multumesc
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 11:46, 3 Mai 2010
da
multumesc mult......de la firma actuala trebuie sa primesc vreo anumita adeverinta pentru somaj?
da ,anexa 14 , conform lg. 76/2002

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Important- legat de aj. somaj mihu03gaby mihu03gaby Buna seara Eu am fost in concediu ingrijire copil, firma unde am lucrat a fost radiata intre timp, iar acum vreau sa-mi depun dosar pt. ajutorul de somaj. ... (vezi toată discuția)
Referitor la actele pentru dosarul de somaj danielbr1 danielbr1 In conditiile in care am fost angajat la o firma care are sediul in Bucuresti timp de un an de zile inepand cu 15 aprilie 2009 am fost disponibilizat urmand sa ... (vezi toată discuția)
Somaj / anexa 14 viu viu Pe 13 septembrie anul trecut mi-a expirat preavizul dat de firma prin care ma trimiteau in somaj. Pe 14 septambrie m-am angajat la alta firma. Acum 2 ... (vezi toată discuția)