avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... important- legat de aj. somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

important- legat de aj. somaj

Buna seara
Eu am fost in concediu ingrijire copil, firma unde am lucrat a fost radiata intre timp, iar acum vreau sa-mi depun dosar pt. ajutorul de somaj. Intrebarea mea este daca eu mai am nevoie de anexa aia 14 la dosarul de somaj, sau mi se ia adeverinta aia de la directia muncii cu indemnizatia de crestere a copilului. Daca mai am nevoie de anexa. nr.14 de unde o sa mi se elibereze, din moment ce firma este deja radiata, cine o sa mi-o dea?:hm:
Cel mai recent răspuns: mihu03gaby , utilizator 20:34, 9 Noiembrie 2009
Conform lg.76/2002 actualizata, angajatorul, in cazul dizolvarii sau fuziunii, etcare obligatia eliberarii adeverintelor de venit tutror salariatilor.
Mergeti la fostul administrator al firmei si intrebati unde are arhiva de personal. Cine o detine va poate elibera adeverinta respectiva.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj (angajatorul a radiat firma) kamytza01 kamytza01 buna ziua, va rog din suflet sa imi spuneti cum pot intra in somaj, in conditiile in care firma unde am lucrat a fost radiata anul trecut. eu am stat acasa ... (vezi toată discuția)
Adeverinta somaj maria822 maria822 De trei luni lucrez la o firma, dar din pacate am fost trimisa in somaj.Inainte de aceste trei luni lucrate, am fost in concediu pt. ingrijire copil timp ... (vezi toată discuția)
Referitor la actele pentru dosarul de somaj danielbr1 danielbr1 In conditiile in care am fost angajat la o firma care are sediul in Bucuresti timp de un an de zile inepand cu 15 aprilie 2009 am fost disponibilizat urmand sa ... (vezi toată discuția)