buna ziua,
va rog din suflet sa imi spuneti cum pot intra in somaj, in conditiile in care firma unde am lucrat a fost radiata anul trecut.
eu am stat acasa timp de 4 ani, in concediul de crestere cate 2 ani pt cei doi copilasi ai mei iar pe 18 august fetita implineste 2 ani si se incheie CC2, asa ca mi-ar fi fost util sa intru in somaj cateva luni.
este posibil acest lucru? si cine imi va elibera actele necesare dosarului?
ca acel lichidator judiciar a spus ca el nu mai are drept de semnatura, pt ca nu mai exista firma.
lichidatorul judiciar spune ca dansul nu mai raspunde de firma respectiva fiindca s-a radiat anul trecut si nu imi poate elibera actele pt ca nu mai are drept de semnatura si nici un fel de contact cu firma :(( nu stiu ce imi ramane de facut.... cred ca nu mai am nici o alta optiune, singura solutie fiind sa renunt la somaj!!
contractul meu de munca ar trebui sa fie suspendat pe perioada concediului de crestere copil, pana acesta implineste 2 ani, adica pe 18 august 2013... insa am inteles ca la radierea firmei trebuia facuta decizia de incetare a contractului meu de munca si acest lucru nu mi-l spune nimeni, lichidatorul arunca responsabilitatea catre firma, firma acuza lichidatorul ca nu m-a instiintat...si uite asa ma plimba pe drumuri cu doi copilasi dupa mine, la firma imi spun ca ei nu au drept de semnatura, ca nimeni nu mai are stampila, lichidatorul la fel... nu stiu nimic concret despre contractul de munca, cum a incetat, daca a incetat, etc
nu stiu unde se depun aceste arhive de regula, dar daca arhiva o fi predat-o inapoi la angajator si ei nu vor sa imi elibereze actele fie o fac din comoditate, fie din rautate!! nu stiu ce sa mai cred si cum sa procedez, nu cred ca exista vreo posibilitate de a-i constrange sa imi dea acele acte necesare dosarului de somaj.