Sunt unicul mostenitor al tatalui meu, decedat. Tatal meu a mai avut 2 surori, amandoua sunt decedate. Impreuna cu surorile au mostenit terenuri de la parintii lor, bunicii mei, decedati si ei. In urma bunicilor mei nu s-a facut succesiune. Terenurile nu au titluri de proprietate, sunt doar trecute in registrul agricol. Care sunt pasii pe care trebuie sa ii fac eu si verii mei ca sa intram in posesie terenuri? multumesc!
Va scriu pentu prima data cu o problema a mamei mele. Sunt 3 surori ai caror parinti au decedat in anii trecuti. Succesiunea nu a fost facuta nici dupa bunicii lor nici dupa parinti. Mostenirea consta in cateva terenuri si o casa la tara. mama mea si inca o sora nu locuiesc in acel sat dar cealalta sora a lor sta periodic(dar nu cu domiciliul stabil) in casa ce face obiectul mostenirii. Desi au trecut mai mult de 6 luni de la decesul ultimului parinte, mama si respectiv matusa mea ce nu locuieste acolo au drept sa deschida succesiune? Daca da ce este de facut in cazul in care succesiunea nu a fost facuta dupa bunicii lor?