avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... punere in posesie si titlul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

punere in posesie si titlul de proprietate

Buna ziua!

Sunt unicul mostenitor al tatalui meu, decedat. Tatal meu a mai avut 2 surori, amandoua sunt decedate. Impreuna cu surorile au mostenit terenuri de la parintii lor, bunicii mei, decedati si ei. In urma bunicilor mei nu s-a facut succesiune. Terenurile nu au titluri de proprietate, sunt doar trecute in registrul agricol. Care sunt pasii pe care trebuie sa ii fac eu si verii mei ca sa intram in posesie terenuri? multumesc!
Ultima modificare: Luni, 8 August 2016
e.zoican, utilizator

Alte discuții în legătură

Succesiune Marian_Marian10 Marian_Marian10 Buna ziua Tatal meu a decedat si doresc sa fac succesiunea. La data decesului era casatorit cu mama ( care traieste) si eu mai am un frate. Tatal meu ... (vezi toată discuția)
Titluri de proprietate - verii mamei pot avea pretentii la mostenire? ali79 ali79 Buna ziua! Va rog sa-ma ajutati cu informatii referitoare la urmatorul caz , bunicul meu impreuna cu cele doua surori (in prezent sunt decedati toti) au fost ... (vezi toată discuția)
Modificarea titlurilor de proprietate sile2011 sile2011 buna ziua am si eu o intrebare, nelamurire? bunicul meu a avut teren foarte mult. el este unic mostenitor dupa mai multe persoane(parintii, bunicii, unchii, ... (vezi toată discuția)