avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titluri de proprietate - verii mamei pot avea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titluri de proprietate - verii mamei pot avea pretentii la mostenire?

Buna ziua! Va rog sa-ma ajutati cu informatii referitoare la urmatorul caz , bunicul meu impreuna cu cele doua surori (in prezent sunt decedati toti) au fost trecuti pe titlul de proprietate , la casatorie cele doua surori au primit terenuri de la parinti iar bunicului meu iau ramas cele ale parintilor , mentionez ca toate proprietatile sunt trecute pe rolul nominal de la primarie si ca nu exista , acte de proprietate gen contract vanzare -cumparare . In urma bunicului au ramas bunica si mama , cred eu singuri mostenitori , dar as dori sa stiu daca verii mamei pot avea pretenti la mostenire. Ce rol aveau titlurile de proprietate?Cum se poate in prezent face succesiunea ?
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 07:00, 31 Martie 2012
Cu titlul de proprietate in original, va rezentati la un notar.
Notarul este cel mai in masura sa va lamureasca pe loc ce pasi trebie sa ii urmati pentru intocmirea legala a certificatelor de mostenitor. .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in posesie si titlul de proprietate e.zoican e.zoican Buna ziua! Sunt unicul mostenitor al tatalui meu, decedat. Tatal meu a mai avut 2 surori, amandoua sunt decedate. Impreuna cu surorile au mostenit terenuri ... (vezi toată discuția)
Modificarea titlurilor de proprietate sile2011 sile2011 buna ziua am si eu o intrebare, nelamurire? bunicul meu a avut teren foarte mult. el este unic mostenitor dupa mai multe persoane(parintii, bunicii, unchii, ... (vezi toată discuția)
Unde ar trebui sa ma adresez? VeronicaTicu72 VeronicaTicu72 Mama mea si cele doua surorii ale ei au mostenit o casa in jud. Dambovita. Ele au facut succesiunea in 1972. Mama mea a decedat inainte de revolutie. Cand ... (vezi toată discuția)