avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unde ar trebui sa ma adresez?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unde ar trebui sa ma adresez?

Mama mea si cele doua surorii ale ei au mostenit o casa in jud. Dambovita. Ele au facut succesiunea in 1972. Mama mea a decedat inainte de revolutie.
Cand s-a dat titlul de propietate a casei si pamanturiile, suroriile mamei nu au mai trecut-o in acte pe ea si nici pe mine nu m-au chemat ca mostenitor, desi aveam peste 18 ani la vremea aceea. Acest titlu de proprietate trecut ,pe numele suroriilor mamei, a fost facut fara stiinta mea.
Intre timp au decedat suroriile si au ramas succesorii, copii lor.( verii mei)
Mai tarziu eu m-am dus la primarie petru a platii impozitul si atunci am aflat ca mama mea nu mai figura in acte.
Eu , in momentul de fata am succesiunea originala a mamei si o copie dupa certificatul de proprietate.
-Cum ar trebui sa procedez?
-Unde ar trebui sa ma adresez?(pentru ca nu pot platii impozutul partii mamei,atata timp cat ea nu figureaza in acte)
Mai apoi dupa ce voi descurca aceasta treaba, vreau sa fac succesiunea.
Multumesc mult.

Cel mai recent răspuns: VeronicaTicu72 , utilizator 17:28, 10 Iulie 2013
Trebuie sa solicitati la Primarie inscrierea in rol a certificatului de proprietate.
dar numele mamei nu figureaza in certificatul de propietate ,
VeronicaTicu72 a scris:

Dar numele mamei nu figureaza in certificatul de propietate ,doar suroriile mamei .Desi am succesiunea in care au drept toate trei surorii.Si cand m-am dus sa platesc impozitul numele mamei nu este .(sunt convinsa ca matusile mele au facut magarii)Cum sa fac sa o trec in titlu de propitate(mama este decedata )

Ultima modificare: Miercuri, 10 Iulie 2013
VeronicaTicu72, utilizator
VeronicaTicu72 a scris:n
nDar numele mamei nu figureaza in certificatul de propietate ,doar suroriile mamei .Desi ma succesiunea in care au drept toate trei surorii.Si cand m-am dus sa platesc impozitul numele mamei nu este .(sunt convinsa ca matusile mele au facut magarii)Cum sa fac sa o trec in titlu de propitate(mama este den
nn

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune si partaj VeronicaTicu72 VeronicaTicu72 Mama si suroriile ei au mostenit o casa in provincie si au succesiunea facuta. Dupa moartea mamei mele, dupa revolutie, s-a dat pamantul si titlu de ... (vezi toată discuția)
Succesiune ContSters362803 ContSters362803 Dorim sa dezbatem mostenirea dupa decesul tatalui nostru. Actele de propietate ale celor doua corpuri de casa sunt: Corp A Certificat de Mostenitor (anul ... (vezi toată discuția)
Teren colectivizare ContSters78406 ContSters78406 Am un titlu de proprietate pe numele tatalui meu decedat. Acest teren a fost colectivizat si tatal meu in anul 2003 a primit acest titlu de proprietate prin ... (vezi toată discuția)