avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Activitate bitzaf

Activitate bitzaf

Buna ziua.
Sunt din Hunedoara si pe 20.11.2009 am cumparat un apartament semifinisat in Com. Floresti-Cluj. In aceeasi zi am mers si la asociatia de proprietari sa discut cu administratorul , dar am ramas socata despre metodologia de plata aplicata aici si doresc sa va consult in acest sens:
-aveam deja de plata vreo 40 ron desi in aceea zi il cumparasem de la dezvoltator , dar era cineva acolo si din partea dezvoltatorului care a comsimtit la plata sumei respective.
-pasul urmator: mi-a spus ca ma trece cu 2 persoane la taxe , desi eu am cumparat apartamentul pt fiul meu minor care locuieste cu mine in Hunedoara si va locui acolo din 2011 cand va fi student , i-am spus ca nimeni nu va locui pana atunci pt ca nu este nici finisat .
Raspunsul administratoarei :
'' Va trec cu o persoana" , am replicat pt. ca mi se pare incorect , nimeni nu locuieste acolo.
In Hunedoara at cand nu locuiesti in apartament ai dreptul sa faci cerere si te scuteste de la plata pe lunile respective . Am citit pe net tot ceva asemanator .
Care este adevarata metodologie dupa care se platesc taxele comune la asociatiile de proprietari?Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc!