Nu este realizat in sistem Stereo 70, proprietarul mai detine celelalte doua terenuri de langa noi. L-a cumparat si pe acesta si a refacut cadastrul global. Multumesc pentru sfaturi, am angajat avocatul cu care am castigat in 2002. Inscrierea in CF se gaseste la dosar, impreuna cu toate actele "proprietarului".
Lucrarea de cadastru din 2002 nu s-a finalizat din pacate cu intabulare. Am observat ca regula cu inregistrarea in cartea funciara a fost introdusa abia incepand cu 2005. Momentan noi suntem cei dati in judecata. El este "cumparatorul de buna credinta" care a achizitionat cu acte in regula terenul de la primarie. Banuiesc ca se va contesta actul acestuia de proprietate in cadrul acestui proces, nu? Dar totusi, inteleg ca in cartea funciara nu apaream ca si proprietari...dar cum a putut primaria sa elibereze certificatul fiscal?
In 2002 am cumparat un teren printr-o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Acesta nu a fost inregistrat in cartea funciara, nu s-a realizat intablarea, numai cadastrul.
Acum un domn influent, presedinte PNL si fost consilier al primariei a facut cateva presiuni si a cumparat terenul de la primarie, l-a intabulat si l-a inregistrat in cartea funciara. Ulterior acestor demersuri ne-a dat in judecata pe motiv ca ocupam abuziv terenul.
Mentionez ca acest teren are cadastru, hotararea judecatoreasca este definitiva si irevocabila, iar impozitele sunt la zi. Sunt curioasa cum a putut primaria sa elibereze un certificat fiscal, cum a reusit sa elibereze un cadastru in 2009 care sa nu cuprinda casa care este construita in 1990 (si apare pe cadastrul nostru) si cum a putut sa vanda?
Ce parere aveti? Are vreo sansa de a pierde dreptul la proprietate? Poate sa spuna ca este un cumparator de "buna credinta", fost consilier al primariei din care face parte terenul si ca nu are nicio vina. Ar trebui sa actionam in instanta Primaria? Am contestat deja inregistrarea in cartea funciara. Mentionez ca terenul este ocupat de 2 batrani in varsta de 70 ani.