da asa stiam si eu dar credeti-ma pe cuvant am intb judecatorul de servici si nu tb nici un ban,nicio taxa,doar asa cum ati spus dvs un avocat sa ma reprezinte
nu inteleg despre ce taxe vorbiti, eu am intrebat la judecatorul de servici si mi-a spus ca trebuie o cerere si copie dupa hotararea judecatoreasca nu am de platit nimic in plus.multumesc oricum
Ma numesc Mihaela si am 3 copii minori.Primul copil,din prima casatorie este in custodia fostului sot,acesta castigand-o in 2003 in instanta cu bani si influenta,el fiind cetatean belgian si fiica mea la fel ptr ca am nascut-o acolo.Mi s-a stabilit o pensie de intretinere de 40 ron pana in,2008,in noiembrie cand cand m-a dat in judecata ptr majorare,iar de atunci 100 ron lunar.In tot acest timp eu nu am lucrat ocupandu-ma de ceilalti minori pe care-i am cu cel de-al doilea sot.
vreau sa-l dau in judecata sa cer micsorarea pensiei de intretinere deoarece venitul meu lunar este de 242 ron si cresc 2 minori cel mai mic in varsta de 6 luni si jumatate si cel mare 3 ani si 3 luni.ajutati-ma sa formulez cererea va rog
va multumesc