avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate botezatu_ionela

Activitate botezatu_ionela

de acord....cel mai bine ar fi sa va adresati in scris parchetului pt a va comunica numarul unic si stadiul cercetarilor...
Răspuns la discuția Inselaciune sau Frauda ?!?
in momentul deschiderii coletului si a constatarii inselaciunii trebuia sa va duceti direct la politie...odata cu plangerea depusa vi se ridica si coletul pentru tratarea criminalistica in eventualitatea existentei vreunei urme.....acum, cred ca e cam tarziu pentru consolidarea probatoriului .....
SFAT....NU MAI LICITATI PE OKAZII.RO !!!!!
Răspuns la discuția probe
inselaciunile de acest tip pe okazii.ro sunt nenumarate....
UN SFAT PT TOTI ..... NU MAI LICITATI PE ACEST SITE!!!!

Intr-adevar puteti depune plangere la politie pt inselaciune, insa fara alte probe e cam greu sa identifice autorul. Probabil mai aveti mandatul prin care ati trimis banii catre persoana respectiva...verificati la acel oficiu postal daca au fost ridicati banii si de catre cine...si apoi faceti plangere impotriva acelei persoane...
Daniel Coman a scris:

Da, daca obtine acordul bancii.

multumesc de raspuns, insa ce alte consitii ar tebui indeplinite? valoarea apartamentelor trebuie sa fie mai mare decat valoarea ipotecii ori egala?
Si daca obtin acordul bancii, ar fi posibil ca transferul ipotecii sa se faca odata cu incheierea contractului de schimb?
Am un credit de nevoi personale cu ipoteca pe casa parintilor. Acum vreau sa schimb casa cu 2 apartamente plus o diferenta de bani (parintii sunt de acord). Am gasit pe cineva care are 2 apartamente si doreste casa, insa nu este de acord sa punem ipoteca pe apartamente inainte de a incheia contractul de schimb. Se poate face transferul ipotecii pe cele doua apartamente odata cu contractul de schimb?