salut!am sa va intreb doua lucruri de care sunt confuza...in urma cu cateva zile am postat aici si am intrebat despre un act de vanzare cumparare intre mine si tatal meu,pt ca tatal meu sa imi poata lasa toata averea mie,la mijloc existand un frate.eu sunt majora dar ma numesc la fel ca si tatal meu.se poate face act de vanzare cumparare daca eu ma numesc la fel ca tata si in toate acetele mele apare ca numele tatalui meu?asta se poate face numai intre noi fara acordul fratelui? si inca ceva legat despre o alta familie.cu aproximativ 23 de ani in urma o familie a divortat,avand un copil.Copilul a ramas cu tatal lui dupa divort iar mama s-a recasatorit si mai are inca doi copii cu cel de al doi-lea sot...in acest timp mama nu a ajutat copilul din prima casatorie cu nimic.acum copilul din prima casatorie poate sa ceara ceva din bunurile mamei?are dreptul la vreo parte din averea mamaei?MULTUMESC
intre contractul de vanzare-cumparare dintre mine si tatal meu este nevoie de acordul fratelui meu?cat costa(aproximativ) si cat timp dureaza pana se fac aceste acte?eu vreau sa stiu daca ii pot interzice legal sa nu mai poata intra in locuinta noastra deoarece aduce tot felul de persoane si nu avem liniste!vreau un raspuns::((va rog!
nu suntem o familie hibrid si nici eu sau fratele meu nu suntem adoptati(nu stiu de ce s-a postat asa)dar tatal meu nu vrea sa ii lase niciun bun in posesia lui si vrea sa imi treaca totul pe numele meu,nu ma intereseaza averea insa tatal meu insista ca eu sa pot actiona legal(sunt majora)si sa cer ca el sa nu poata avea acces la "proprietatea mea"
buna ziua!parintii mei vor sa il desfieze pe fratele meu deoarece nu pot sa ajunga la o intelegere cu el si pentru a avea liniste la batranete.Acesta ii deranjeaza mereu spunand ca are dreptul,insa tatal meu s-a saturat si vrea sa il desfieze:((:((cum se procedeaza?ce trebuie sa faca?cam cat costa?cat timp dureaza?este nevoie de acordul fratelui meu?