multumesc tuturor pentru infirmatiile furnizate. Imi sunt necesare pentru a concepe un proiect de cercetare ca tema pentru un curs la master, dreptul afacerilor. Multumesc !!!
Salut!
O mica nelamurire am despre procedurile speciale de solutionare a litigiilor comerciale.
Eu cunosc doar procedura arbitrajului, ca procedura speciala. Mai sunt si altele?
Va multumesc anticipat!
Salut!
In luna ianuarie mi-au schimbat contorul de gaze. In urma acestei proceduri s-au incheiat anumite procese verbale care includeau si indexul contorului vechi si indexul celui nou.
Acest lucru s-a intamplat pe data de 24 ianuarie. Problema este ca la citirea indexului de la contorul pe care l-au schimbat erau in jur de 8000 de metrii cubi, iar pe date de 3 ianuarie au venit cei cu citirea si erau in jur de 600 de m cubi. Cei de la gaze au luat controtul vechi si l-au bagat in sac de plastic si l-au sigilat spunand ca pe data de 15 februarie sa ma prezint la ei la sediu pentru a se face o verificate metrologica, fapt pe care l-am si facut dar cu nici un rezultat, indexul tot acela fiind, adica de 8000 de m cubi. Precizez ca am 2 focuri de gaze> un aragaz si o centrala termica. Eu nu aveam cum sa consum peste 7000 de metrii cubi in mai putin de o luna, avand in vedere faptul ca pe fiecare luna imi veneau in jur de 200-250 de metrii cubi.
Am marea rugamunte sa ma indrumati in ceea ce este de facut. Precizez ca am facut o reclamatie la ei cu expunerea tuturor motivelor(ca nu aveam cum sa consum aceea cantitate de gaze in mai putin de o luna si ca pe lunile anterioare consumam in jur de 200-250 de m cubi), dar fara nici un rezultat, primind o notificare in facre preciza faptul ca acel contor a functionat si ca acei metrii cubi trebuie sa-i platesc fapt pentru care am primit si fatura in valoare de 85 mil lei vechi.
Intentia mea ar fi sa ma adresez cu o cerere in amulare la instanta.