Nu e normal si firesc sa-mi pun toata increderea in el.Cineva mi-a deschis ochi eu deja am platit suma catre partea vatamata cu toate ca stiam ca nu sunt vinonvat dar de impins de la spate de executor.Si eu am facut cerere de recurs dar avocatul meu mi-a zis ca e totul ok.ca dupa 5-6 saptamni sa ma pomenesc la usa cu executorul eu stiind ca am facut recurs la-m sunat el m-a mintiti ca dosarul este la tribunal apoi am demascat minciuna ca el nu timbrase .Si uite asa trecand cele 15 zile de recurs a devenit irevocabila si am fost bun de plata.Ce ziceti merita actionat in judecata?
Da am fost cu el la tribunal iam dat banii de timbru de absolut tot ce mi-a cerut.Eu banuesc altceva ca s-ar fi inteles cu avocatul parti vatamate la o suma de banii si sa numi apere corect sansele eu asta banuesc..
Buna ziua!!! In urma cu 3 ani de zile am semnat un contract de asistenta judiciara cu un avocat sa ma reprezinte intr-un dosar.In dosar era vorba despre daune cerute de un sofer implicat intr-un acident.Dosarul a fost tergivesat inca de la inceput in prima instanta adica la judecatorie sa dat o hotarare care m-a nemultumit eu i-am spus avocatului sa facem impreuna o cerere de recurs am mers am facut cerea de recurs dar avocatul ales de mine nu a timbrat-o iar dosarul a fost scos de pe rol? Consider ca vina ii apartine exclusiv avocatului si vreau sa deschid un dosar civil si sa cer niste pretenii?? Dumneavoastra ce ma sfatuiti ??