avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Activitate pusacostescu

Activitate pusacostescu

Va multumesc si am sa va urmez sfatul.Daca am sa primesc raspuns!!!!am sa-l postez.
Am terminat medicina in septembrie 2012,sustinerea examenului de rezidentiat a fost in 25 noiembrie 2012.In urma promovarii examenului am contract individual de munca pe perioada de 5 ani incepand cu 01.01.2013,activitatea desfasurandu-se la peste 50 km de domiciliu.In 11 noiembrie mi-am depus dosarele la somaj,dar ALOFM Timis nu le-a luat in evidentele institutiei ca persoana aflata in cautarea unui loc de munca.
In alte judete ,colegii mei au primit indemnizatia de somaj,fiind aceeasi promotie si fiind angajati tot din 01.01.2013.
Doresc a ma lamurii daca Legea este valabila in toate judetele tarii, si daca pot beneficia de plata primei de instalare.Mie mi-i se spune ca rezidentiatul este o forma superioara de invatamant,dar am mai citit despre cazuri similare care s-au judecat si au ajuns pana la Curtea de apel,iar medicul rezident a avut castig de cauza.
Poate este vreo Ordonanta pentru precizarea studiilor de rezidentiat ca o forma superioara de invatamant , aici nimeni nu a putut sa-mi spuna cu exactitate nr.si data aparitiei O.G.:raspuns-cam in urma cu 3 ani
Astept raspuns si va multumesc anticipat

In actul constitutiv al societatii intr-un articol este specificata perioada pe care este numit administratorul, perioada de administratie expira dupa 4 ani.
Trebuie facut act aditional la ORC ?
Firma a fost infiintata in 2004. Am inchis punctul de lucru in 2007, firma nu mai are activitate dar nu este suspendata, iar de la finate controlul sustine ca functia de administratie se deruleaza in continuare.
As dori un raspuns daca trebuia facuta instiintarea nominala de suspendare a functiei de administrator la ORC sau se tine cont de articolul din actul constitutiv al firmei.
Va multumesc anticipat