avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... perioada de administratie
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

perioada de administratie

In actul constitutiv al societatii intr-un articol este specificata perioada pe care este numit administratorul, perioada de administratie expira dupa 4 ani.
Trebuie facut act aditional la ORC ?
Firma a fost infiintata in 2004. Am inchis punctul de lucru in 2007, firma nu mai are activitate dar nu este suspendata, iar de la finate controlul sustine ca functia de administratie se deruleaza in continuare.
As dori un raspuns daca trebuia facuta instiintarea nominala de suspendare a functiei de administrator la ORC sau se tine cont de articolul din actul constitutiv al firmei.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 10:13, 10 Mai 2010
dupa cei 4 ani , in are expira mandatul administratorului, trebuia sa faceti un act aditional la actul constitutiv al societatii sa numiti alt administrator sau sa prelungiti mandatul vechiului administrator. de asemenea trebuia facut un act constitutiv actualizat si depus la registrul comertului.in caz contrar raspunderea revine vechiului administrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare reprezentant legal ?? adela05 adela05 1. La un SRL am 5 administratori care lucreaza impreuna. Unul dintre ei este reprezentantul legal, numit prin act constitutiv. Ca sa numesc un alt ... (vezi toată discuția)
Act constituitiv sa numire primi membrii ca. revocare administrator prin act aditional la actul constitutiv actualizat?? adela05 adela05 Am un act constitutiv la un SA prin care sunt numiti primii membrii ai Consiliului de Administratie. Acum, unul din cei 5 administratori care formeaza CA este ... (vezi toată discuția)
Documente necesare retragere administrator din firma criston84 criston84 buna, ma poate ajuta cineva cu informatii legate de documentele care trebuie completate la retragerea unui administrator din firma. multumesc (vezi toată discuția)