avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Activitate florin.zamfirescu

Activitate florin.zamfirescu

daca ai casco e ok.. numai ca ai de umblat ...ohooo (primarie, sc-ul care face reparatia.. etc)
daca nu ai casco pune cruce...
imi pare rau de tine...incearca intai sa zici ca asa ai gasit=o in parcare ...poate merge...sau gaseste ceva plauzibil fara sa fi tu implicata orice numai adevarul nu (chiar acum trag cu asigurarile pentru ca am spus adevarul)
Răspuns la discuția avarie masina
Am reusit sa iau o hartie de la asociatie prin care sa dovedesc ce s-a intamplat.
Acum am mai aflat ceva : NICIODATA dar NICIODATA daca aveti vreo paguba si aveti casco (valabil la accidente cand masina e parcata sau nu puteti dovedi cu acte de la o persoana juridica ) sa nu spune=ti ce s=a intamplat. Luati pe NU STIU (asa am gasit-o in parcare) in brate si scapa=ti fara drumuri si nervi, ca nu au ce sa faca.
"Nici o fapta buna nu scapa nepedepsita!" Chiar merita ce li se intampla soc de asigurari. Feriti-va de generali asig.
Pai in primul rand, dupa eveniment am sunat asiguratorul sa intreb ce trebuie facut in situatia respectiva. Am fost informat sa vin a doua zi la ei cu masina... atat... nimic de martori, de poze , de asociatie , de politie... Dupa ce am plecat de acolo, am fost sfatuit de un prieten sa merg la politie . Politia nici nu ma bagat in seama, pe motiv ca ei nu se mai ocupa de accidente fara victime de la 1.1.2009 sau 2010, nu am inteles prea bine, si sa merg la asigurare. De aici cunoasteti.
REvin ...
Din pacate se pare ca la societatile de asigurare e care pe care.... cu toate ca am platit timp de 4ani de zile casco (fara nici o intarziere sau paguba), cand se intampla un accident , incearca sa fure. Toti cei cu care am vorbit , au zis ca am facut foarte rau ca am spus adevarul. De doua zile de cand citesc pe forumuri despre relatiile asiguratorilor cu asiguratii am ajuns la concluzia ca e rau sa intri pe mana lor. Bine le fac cei care le trag tepe.
Am sa va tin la curent cu continuarea acestei povesti... Intre timp daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi va multumesc anticipat!!!
am declaratiile de la 2 martori... trebuie mers cu ele la notar.>?
de ce trebuie de la asociatie? cei de acolo nici nu vor sa auda de asa ceva....
Discuție avarie masina
Buna ziua!
Am avut masina parcata langa un bloc si din cauza ploii torentiale si a vantului , s-a desprins o bucata de tencuiala si a cazut pe plafonul masinii.Casco full

Acum cei de la asigurare imi cer sa vin cu o adeverinta/declaratie de la asociatia de proprietari cum ca asa s-a intamplat. E normal?
Am nevoie de martori si daca da cati?
Multumesc anticipat!