avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Activitate cristianisaf

Activitate cristianisaf

Discuție partaj
in cazul asta nu are rost sa mai fac apel sau recurs,stau doar pe ginduri pt ca eu si avocatul meu nu am cerut in acest proces care dureaza de doi ani,ca aceasta diurna sa-mi fie atribuita,nu am invocat art. 31 alin 1litera d...am sustinut ca ne-au fost imprumutati de nasi....ce parere aveti,mai are rost apelul?multumesc frumos.
Discuție partaj
cineva spune ca desi diurna mi se cuvine in urma unei misiuni militare,daca acesti bani au fost depusi intr-un depozit bancar atunci se impart la partaj,asa este?multumesc.
Discuție apel sau recurs
oare ma pot reprezenta singur la acest apel sau recurs?
Răspuns la discuția partaj
da,asa este,acei bani au fost dati ca avans pt un apartament,dar desi eu am declarat cum am obtinut banii,in urma unei misiuni in Afganistan ei nu au dat nici o importanta,ca si cum au fost economiile noastre...si asa a ramas in sentinta....si mai este ceva,avocatul meu nu a pomenit de art31alin 1 lit d...el a considerat ca este bun comun,ori a facut asta intentionat ori din nestiinta....multumesc pt sfat....asa este imi este teama acum si de acel onorariu..
Multumesc pentru raspuns,oare sa schimb avocatul si sa fac recurs?
MULTUMESC pt raspuns,asa am crezut si eu,dar in procesul meu nici nu au luat in considerare aceasta varianta....au spus ca este bun comun.....sa fac recurs...sa schimb avocatul?
Discuție partaj
este sau nu diurna obtinuta in urma unei misiuni militare in Afganistan bun comun si se imparte ambilor soti?