avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

cineva spune ca desi diurna mi se cuvine in urma unei misiuni militare,daca acesti bani au fost depusi intr-un depozit bancar atunci se impart la partaj,asa este?multumesc.
da, se vor imparti insa se poate tine si de gradul de contributie al fiecaruia dintre soti la dobandirea bunurilor comune.
Daca aveti un depozit bancar cu o suma de bani pe numele dvs., suma obtinuta in timpul casatoriei...este bun comun si se va imparti.
succes.
diurna mi se cuvine in urma unei misiuni militare,daca acesti bani au fost depusi intr-un depozit bancar atunci se impart la partaj,asa este?multumesc.

Eu as aprecia ca aceste sume de bani sunt proprii, folosite in vederea exercitarii profesiei (art .31 din Codul familiei), prin urmare, nu sunt cuprinse in masa partajabila.
Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2010
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort alex5 alex5 Buna ziua, in cazul in care intentionez sa divortez si am : - conturi curente (gen ING Cont'ROL) - depozite bancare - o casa la care platesc credit ... (vezi toată discuția)
Partaj cristianisaf cristianisaf este sau nu diurna obtinuta in urma unei misiuni militare in Afganistan bun comun si se imparte ambilor soti? (vezi toată discuția)
Partaj ContSters209571 ContSters209571 Buna ziua! Meseria mea este de instructor auto independent. As dori sa stiu daca masina pe care eu imi desfasor orele de conducere auto face obiectul ... (vezi toată discuția)