Fiindca a fost dorinta mandantului sa ii aducem acasa si sa ii platim impozitul datorat catre stat.O singura data ,respectiv cu 3 sau 4 luni inainte de incheierea contractului a mers el insusi sa isi plateasca impozitul pentru chirie.Avand conturi la alte banci ,banuiesc ca i-a depus ca sa obtina o dobanda mai mare decat la Transilvania.Mandantul are varsta de 81 de ani si uneori nu se putea deplasa din cauza durerilor reumatice.
Buna ziua.Va multumesc pentru raspunsul prompt.
Fiind vorba de o suma destul de mare am avut tot timpul insotitori la banca ,acasa si in momentul inmanarii banilor catre mandant.Aceste persoane ar putea depune marturie.Ar fi suficiente afirmatiile lor?
Va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrbare.Poti fi acuzat de insusirea banilor dintr-un cont asupra caruia aveam imputernicire de la titular sa fac retragere de numerar?.
Sunt imputernicit ca persoana fizicasa retrag banii dintr-un cont deschis la Banca Transilvania .Banii respectivi au intrat in cont cu titlul de chirie timp de 2 ani de zile ,lunar.Eu am retras acesti bani conform imputernicirii pe care o aveam de la titular.In momentul de fata contractul s-a incheiat ,iar titularul de cont ma acuza de insusirea acestor bani.