va multumesc mult pentru raspuns.
As dori sa va m-ai intreb un lucru.Fisa medicala ce trebuie depusa pentru preschimbare trebuie facuta in judetul de resedinta sau se poate face in orice alt oras atata timp cat este facuta la o clinica acreditata?
Va intreb acest lucru deoarece eu am facut deja programare la o clinica in Buc si vreau sa stiu daca este ok sa fac fisa la ei si sa depun in Prahova?
Buna ziua,
Am o problema asemanatoare priviind permisul de conducere.
Carnetul meu a expirat iar datorita faptului la locuiesc in strainatate nu am avut sansa pana acum sa-l schimb in timp.Vin in Ro in Mai si trebuie sa-l schimb neaparat deoarece plec cu masina din Ro spre Malta.
Stiu in principiu ce acte si copii trebuiesc dar singura problema pe care o am si nu gasesc nici un raspuns este buletinul.....
Eu sunt nascuta in Buc si permisul a fost eliberat in Buc dar intre timp parintii s-au mutat pe raza jud Prahova si mi-au schimbat buletinul.
Intrebarea mea este....pot depune actele de schimbare a permisului in Bucuresti sau trebuie neaparat sa depun in PH?
Buna seara,
Sunt cetatean roman stabilit in Malta (UE) casatorita cu un cetatean maltez.Am dori relocarea in Romania si gasirea unui loc de munca in industria hoteliera nivel management (Hotel Manager,Restaurant Manager,Bar Manager,F&B Manager, datorita anilor de experienta acumulati in acest domeniu in strainatate. As dori sa va intreb care sunt procedurile de angajare in Romania pentru un cetatea UE cat si pentru un cetatean roman.Ce pasi trebuiesc urmati si ce actele se cer la angajare? In cazul in care avem Food & Beverage Handler Document valabil pentru orice tara UE (este un card de marimea carnetului de conducere care atesta ca suntem calificati sa lucram cu mancare si bautura din punct de vedere igienico- sanitar, este necesar sa obtinem alt certificat medical?
As aprecia raspunsul Dumneavoastra la adresa de email miruna_24@yahoo.com Cu multumiri anticipate, Miruna