avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajarea cetatenilor UE in Romania - Domeniul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajarea cetatenilor UE in Romania - Domeniul Management Hotelier

Buna seara,
Sunt cetatean roman stabilit in Malta (UE) casatorita cu un cetatean maltez.Am dori relocarea in Romania si gasirea unui loc de munca in industria hoteliera nivel management (Hotel Manager,Restaurant Manager,Bar Manager,F&B Manager, datorita anilor de experienta acumulati in acest domeniu in strainatate. As dori sa va intreb care sunt procedurile de angajare in Romania pentru un cetatea UE cat si pentru un cetatean roman.Ce pasi trebuiesc urmati si ce actele se cer la angajare? In cazul in care avem Food & Beverage Handler Document valabil pentru orice tara UE (este un card de marimea carnetului de conducere care atesta ca suntem calificati sa lucram cu mancare si bautura din punct de vedere igienico- sanitar, este necesar sa obtinem alt certificat medical?
As aprecia raspunsul Dumneavoastra la adresa de email miruna_24@yahoo.com Cu multumiri anticipate, Miruna
Cel mai recent răspuns: donna33 , utilizator 03:17, 11 Mai 2010
nu aveti nevoie de nici un alt document pt a practica meseria voastra doar de mare curaj !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii / acte / avize necesare pentru deschiderea unui restaurant / fast-food - ghid complet - MariusDSV MariusDSV Ce urmeaza sa scriu nu o sa fie o intrebare pentru specialisiti ci mai degraba un ghid pentru cei care vor sa-si deschida o societate comerciala care o sa ... (vezi toată discuția)
Autorizaţii restaurant/ fastfood – acte necesare la dsv, dsp, isu, mediu, primărie, itm, ditl, alte instituţii! Primoris SRL Primoris SRL [b]Restaurantul[/b], sau [b]FastFood[/b]-ul are nevoie de o serie de autorizaţii pentru a funcţiona legal! Toată lumea ştie asta! [b]Care este ... (vezi toată discuția)
Invitatie cetatean strain in romania !! cristina84 cristina84 As dori sa invit in tara un cetatea strain. Pentru tara in care el locuieste, statul roman impune procedura invitatiilor. Am insa o nelamurire.. Am nevoie de ... (vezi toată discuția)