am avut un avocat.acelasiii avocat pe care l-am avut si la divort,care cunostea cazul,dar cu tot cu avocat sentinta a fost in favoarea ei.pe noi nu ne deranjeaza ca i-a fost dat derptul de a o vizita,ne ingrijoreada ca i a fost permis sa o poata lua in italia 2 saptamani in timpul vacantei.
va multumesc!
nepotica mea a fost incredintata la varsta de 2 ani tatalui dupa ce mama ei a bagat divort si a parasit domiciliul.in luna decembrie anul trecut l-a dat pe fratele meu in judecata pentru a ii da copilul in italia unde ea locuieste.ea in 5 ani nu cred ca a venit de 10 ori in tara ,dar de fiecare data cand a venit i-a dat fata sa o vada chiar si 2 ,3 zile,dar acum o vrea in italia.procesul s-a terminat si a fost in favoarea ei chiar daca nu s-a prezentat si la dosar nici macar nu a stiut sa treaca varsta copilului...a trecut ca are 5 ani...au ras toti din sala (copilul are 7).noi acum am facut recurs dar sunte m foarte speriati ca daca si dupa recurs tot in favoarea ei se termina nu stim ce osa ne facem.pe ea nu a interesat o fetita in acesti 5 ani,nu i-a dat pensie alimentara,nu a fost o zi cu ea la gradinita (sa o duca sau sa o aduca de la gradinita),copilul nu o prea place chiar daca noi tot incercam sa ii explicam de cand era mica cine e .ne sperie gandul ca poate lua fetita in italia 2 sapt in facante.pentru acest copil osa fie o lume necunoscuta si cu persoane necunoscute care nu ii cunosc programul si nevoile.vreau sa ma invatat si pe mine ce sa fac...ce e mai bine sa fac?va fog foarte mult!