Buna seara!
As dori sa stiu ce posibilitati de a rezolva conflictul am in urmatoarea situatie:
Cei de la asociatia de proprietari mi-au trecut la intretinere timp de 3 luni 2 persoane (insa eu stau singura) pe motiv ca asa a declarat seful de bloc. De fiecare data cand am dus citirea la apa, pe formularul respectiv am completat cu 1 persoana insa ei tot doua au trecut. De fiecare data cand am incercat sa discut aceasta problema mi-au spus ca nu se pot modifica calculele pe lunile anterioare si ar trebui sa ajung la o intelegere cu acest "sef de bloc" si sa nu mai platesc intretinerea pentru alte 3 luni.
Cu seful de bloc este destul de greu de discutat deoarece incepe sa injure si sa urle ca nu am ce sa ii fac nici daca vin cu toata politia. Am tot incercat insa fara nici un rezultat....
Oare chiar are un cuvant atat de mare de spus? Adica toti membrii asociatiei trebuie sa i se supuna si sa faca ce spune dansul? Pot oare sa rezolv aceasta probleme fara sa ii dau in judecata? #-o#-o#-o#-o#-o
Buna ziua!
Am o problema....Am inchiriat un apartament pentru o perioada de 24 de luni. Contractul este valabil pana in iulie 2011. Eu ar trebui sa plec din tara pentru o perioada neindelungata si nu vreau sa mai inchiriez apartamentul chiriasul insa nu vrea sa plece mai devreme...As dori sa reziliez contractul insa nu stiu exact cum sa fac...ar fi niste facturi la curent neplatite pt care s-a emis deja avizul de catre cei de la electrica si faptul ca niciodata nu mi-a dat banii pe chirie la timp...eu am tot tolerat acest fapt in ideea ca sunt probleme financiare la toti etc...Puteti sa imi dati un sfat oarecare?
Va multumesc!