Buna ziua!
Am o problema....Am inchiriat un apartament pentru o perioada de 24 de luni. Contractul este valabil pana in iulie 2011. Eu ar trebui sa plec din tara pentru o perioada neindelungata si nu vreau sa mai inchiriez apartamentul chiriasul insa nu vrea sa plece mai devreme...As dori sa reziliez contractul insa nu stiu exact cum sa fac...ar fi niste facturi la curent neplatite pt care s-a emis deja avizul de catre cei de la electrica si faptul ca niciodata nu mi-a dat banii pe chirie la timp...eu am tot tolerat acest fapt in ideea ca sunt probleme financiare la toti etc...Puteti sa imi dati un sfat oarecare?
Va multumesc!
ca sa il puteti evacua inainte de termen sunt niste pasi procedurali de respectat, si care, evident, o sa va ia muuuuuuuult timp, cu siguranta mult mai mult decat v-ar lua sa se implineasca termenul de final al contractului.
din economie de timp si bani, evident, cea mai buna solutie este sa asteptati luna iulie 2011. Il notificati cu 90 de zile inainte (sau conform intelegrii din contract) ca durata acestuia nu se va mai prelungi si asteptati termenul. Este cel mai sigur si rapid mod de solutionare.