avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rezilierea contractului de inchirirere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rezilierea contractului de inchirirere

Buna ziua!
Am o problema....Am inchiriat un apartament pentru o perioada de 24 de luni. Contractul este valabil pana in iulie 2011. Eu ar trebui sa plec din tara pentru o perioada neindelungata si nu vreau sa mai inchiriez apartamentul chiriasul insa nu vrea sa plece mai devreme...As dori sa reziliez contractul insa nu stiu exact cum sa fac...ar fi niste facturi la curent neplatite pt care s-a emis deja avizul de catre cei de la electrica si faptul ca niciodata nu mi-a dat banii pe chirie la timp...eu am tot tolerat acest fapt in ideea ca sunt probleme financiare la toti etc...Puteti sa imi dati un sfat oarecare?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 13:26, 7 Martie 2011
ca sa il puteti evacua inainte de termen sunt niste pasi procedurali de respectat, si care, evident, o sa va ia muuuuuuuult timp, cu siguranta mult mai mult decat v-ar lua sa se implineasca termenul de final al contractului.

din economie de timp si bani, evident, cea mai buna solutie este sa asteptati luna iulie 2011. Il notificati cu 90 de zile inainte (sau conform intelegrii din contract) ca durata acestuia nu se va mai prelungi si asteptati termenul. Este cel mai sigur si rapid mod de solutionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu un contract de inchiriere. avocatnou08 avocatnou08 Salut. Vin si eu cu o probleme care sunt nevoit sa apelez la voi va rog. Vreau sa inchiriez un apartament pentru numai cateva luni de la un proprietar oarecare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! de 1 an si 9 luni am inchiriat apartamentul unei familii. ... nelugigi nelugigi Buna ziua! De 1 an si 9 luni am inchiriat apartamentul unei familii. La sfarsitul lunii Decembrie 2023, nu mi-au platit din suma totala datorata, in jur de ... (vezi toată discuția)
Bani de dat inapoi chiriasului?! SaghinAlexandra SaghinAlexandra Buna ziua! In cazul in care un chirias achita o luna intreaga de chirie, insa ramane in apartament doar 7 zile sa spunem, proprietarul este obligat, dpdv ... (vezi toată discuția)