avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu un contract de inchiriere.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu un contract de inchiriere.

Salut. Vin si eu cu o probleme care sunt nevoit sa apelez la voi va rog. Vreau sa inchiriez un apartament pentru numai cateva luni de la un proprietar oarecare undeva in Constanta. Problema mea vine atunci cand proprietara mi-a spus ca vrea sa stau mai bine de un an in el. Mentionez ca vreau sa imi fac contract la finante pentru ca o parte din bani imi va deconta serviciul. Spuneti-mi cum trebuie sa fac in asa fel incat daca vreau sa plec din el sa nu fiu fortat sa stau in el. Stiu ca acel contract trebuie sa fie pe minim un an dar eu daca vreau sa plec si maine din el... multumesc pentru cei care raspund.
Cel mai recent răspuns: avocatnou08 , utilizator 07:07, 10 August 2013
Mai exact intrebarea mea era daca fac contractul ala si maine vreau sa plec de acolo stiu ca trebuie sa anunt proprietarul cu cel putin 15 zile inainte dar prblema era ea poate sa imi faca ceva rau adica sa ma lege de acel apartament mai mult timp iar cand vreau sa incetez acel contract eu trebuie sa merg undeva sau doar sa o anunt pe proprietar. multumesc.
Conteaza cum faceti contractul, in ce conditii il puteti rezilia.
Daca dvs vreti numai pt cateva luni, n-are sens sa incurcati femeia care vrea chirias pe termen lung. Adica firesc e sa fiti corect. Ganditi-va ca daca inchiriati pe un an, femeia va avea de plata impozit pe venit pt tot anul.
Puteti sa va intelegeti si asa.. sa inchiriati pe un an, ii ziceti femeii ca stati cat stati si ca-i platiti dvs impozitul la plecare.
ok. Am facut acel contract l-am dus la unde eaveam de gand sa il duc dar stiu ca daca vreau sa il reziliez trebuie sa merg si sa anunt la Taxe si impozite lucrul asta. Dati-mi si mie un link de undee pot gasi acea cerere pe net va rog.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract chirie si de luare in spatiu ???rog sa-mi dati un sfat ! radutzublue radutzublue Buna seara.Pe data de 1.Oct.2014 am inchiriat un apartament cu contract de chirie pe durata de 1 an.Contractul a fost inregistrat la Administratia Financiara ... (vezi toată discuția)
Ce lege se aplica in cazul acestui contract? EllaD EllaD Buna seara, In apartamentul in care sunt chirias am tras internet. Acum proprietarul vrea cablul scos din casa pe motiv ca firma respectiva a facut un abuz ... (vezi toată discuția)
Rezilierea contractului de inchirirere Ldmlbv Ldmlbv Buna ziua! Am o problema....Am inchiriat un apartament pentru o perioada de 24 de luni. Contractul este valabil pana in iulie 2011. Eu ar trebui sa plec din ... (vezi toată discuția)